ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Servicii » Analiza Nutritionala Completa

Analiza Nutritionala Completa

1 (pagina) - Analiza_Nutritionala_25560.jpgAnaliza Nutritionala Completa (ANC) se realizeaza cu un software performant, care contine o baza de date cu peste 40.000 de alimente si preparate.

Cu ajutorul acestei analize puteti afla toate detaliile despre meniul zilnic - numar de calorii, cantitate de macronutrienti (proteine, lipide, carbohidrati), cantitate de apa, cantitate de oligoelemente (toate mineralele si vitaminele), aminoacizi esentiali, grasimi esentiale etc.

Analiza va a arata rezultatul global, dar si fractionat pe mese, alimente sau preparate.

La final se poate face raportarea cu diverse standarde (de exemplu: copil intre 3 si 5 ani, barbat de 30-40 ani cu activitate fizica intensa, femeie sedentara de 50-60 ani etc.).

Este instrumentul ideal pentru a afla daca regimul dvs. actual este cel adecvat sau trebuie imbunatatit.

Cu ajutorul ANC, gradinitele, scolile, after-school-urile, cantinele si restaurantele pot sa dovedeasca in fata autioritatilor si a clientilor ca meniurile lor sunt corecte din punct de vedere nutritional.

Pentru ca analiza sa se poata face, este nevoie sa ne puneti la dispozitie retele complete ale preparatelor, cu gramaje. (de exemplu, un meniu in care scrie "ciorba de vaca" nu poate fi analizat, decat daca ne oferiti compozitia exacta a acestui preparat, raportat la portie, 100 g, kilogram etc).

Daca doriti o oferta personalizata pentru acest serviciu, va rugam sa ne contactati.

 Doctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita