ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Consultatii si programe

Consultatii si programe

In sportul modern, echipa de specialisti nu poate fi completa fara un nutritionist sportiv. De asemenea, in pregatirea sportivului nu pot sa lipseasca investigatiile fiziologice speciale.

La Centrul de nutritie Superfit poti gasi aceste elemente indispensabile pregatirii sportive, beneficiind de tehnologie moderna si rezultate ce pot fi integrate imediat in programul de pregatire.

4 (pagina) - Consultatii_si_progr_29610.jpg

In cazul in care nu ai mai colaborat pana acum cu un nutritionist sportiv, iata cum decurg lucrurile:

In primul rand trebuie sa iti faci o programare - la telefon sau online. Incercam sa iti oferim in scurt timp un interval disponibil, insa din cauza solicitarilor numeroase e posibil sa apelam la rabdarea ta. Insa mai devreme sau mai tarziu tot vei obtine o programare.


>> Prima consultatie este CONSULTATIA DE EVALUARE

Aceasta consultatie are rolul de a face o evaluare completa a statustului nutritional si metabolic, a starii de sanatate si a gradului de motivare. 

Vei efectua gratuit analiza compozitiei corporale cu echipament computerizat performant (pentru aceasta analiza, ca si pentru restul de masuratori antropometrice este necesar ca pacientul sa se dezbrace in lenjerie de corp). 

In final vom stabili impreuna care abordare este cea mai potrivita pentru tine si vom initia strategia terapeutica pe termen lung.
Durata acestei consultatii este de 25-30 minute.

La aceasta prima consultatie NU vei primi o dieta. Rolul ei este de evaluare si de a stabili strategia pe termen lung. Desigur, in cadrul acestei consultatii putem lamuri anumite probleme punctuale.

1 (pagina) - Consultatii_si_progr_97469.jpg


Dupa aceasta consultatie se poate incepe programul personalizat de scadere sau crestere in greutate, care poate fi aplicat pe cont propriu sau poate fi implementat, sustinut, adaptat si verificat prin consultatii ulterioare. Aceste consultatii au rolul de a te conduce pe drumul catre obtinerea rezultatelor dorite, catre o greutate adecvata, de a facilita intelegerea si aplicarea principiilor nutritiei sportive, de a sustine motivatia pe toata durata terapiei. La fiecare consultatie se va face gratuit analiza compozitiei corporale, precum si analiza jurnalelor de alimentatie si antrenament.


>> Urmatoarea etapa este cea de INVESTIGATII FIZIOLOGICE SPECIALE

Aceasta etapa face diferenta intre recomandari empirice si prea putin personalizate si o abordare stiintifica, documentata prin teste si analize. In functie de obiective, in aceasta etapa puteti face:

- analize de sange

- testare cardiometabolica - o analiza complexa a metabolismului, prin care se pot culege cele mai imporante informatii fiziologice despre capacitatea de performanta (investigatia este insotita si de o electrocardiograma)

- analiza compozitiei corporale cu ultrasunete - cea mai performanta modalitate de a determina modificarile compozitiei

- analiza optica computerizata a posturii, mersului si alergarii - orice sportiv isi poate cunoaste si corecta deficientele legate de mers si alergare

- analiza nutritionala completa - singura modalitate de a afla ce dezechilibre nutritionale exista in regimul tau.


2 (pagina) - Consultatii_si_progr_29463.jpg

Abia acum suntem pregatiti sa trecem la etapa recomandarilor, care te vor conduce catre performantele fizice dorite.

>> PROGRAMUL PERSONALIZAT (dosarul pacientului) 

Poate fi destinat scaderii/cresterii in greutate sau pentru normalizarea compozitiei corporale, imbunatatirea performantelor fizice, ameliorarea starii de sanatate... sau orice alt obiectiv ce se poate atinge prin modificarea alimentatiei.

Acesta reprezinta baza colaborarii noastre pe termen lung si va fi ajustat in functie de evolutia ta. Dosarul va cuprinde:


- regimuri alimentare personalizate (mai multe variante) - acestea sunt adaptate sportului practicat, necesitatilor si preferintelor individuale, precum si patologiei asociate (acolo unde este cazul). Variantele de regim sunt scheme de alimentatie cu indicatii concrete, dar care vor fi ajustate permanent in cursul consultatiilor ulterioare; regimurile nu sunt "pe zile"
- program de antrenament (optional) - conceput in functie de particularitatile individuale si adaptat la conditia fizica din momentul inceperii programului; acesta va fi ajustat odata cu ameliorarea conditiei fizice; in situatia in care a fost efectuata testarea cardiometabolica, programul de antrenament cuprinde indicatii foarte precise privind intensitatea antrenamentelor (exprimata in bpm - masura a frecventei cardiace)
- program de suplimente nutritive - poate fi conceput pe baza oricarei game de suplimente nutritive; acestea sunt optionale si nu sunt vandute de Centrul de nutritie Superfit
- ghiduri de nutritie, scadere in greutate, antrenament etc.


>> CONSULTATIILE DE MONITORIZARE

Aceste consultatii au loc la interval de 2 saptamani (in cazul programelor de scadere in greutate) sau la 1-2 luni, in cazul programelor de crestere in greutate. Pentru programele de nutritie sportiva se stabileste frecventa optima in functie de obiective.

In cadrul acestor consultatii vom adapta programul personalizat in functie de preferintele tale, vom discuta principiile de baza ale nutritiei sportive si cum pot fi puse in practica cat mai facil. Vom urmari mentinerea gradului de motivatie si a ritmului de scadere in greutate, prin adaptarea continua a programului.

Tot acum putem sa repetam investigatiile fiziologice, pentru a obiectiva evolutia ta. Testarile cardiometabolice efectuate periodic ne arata cu cel mai inalt grad de precizie ce se intampla in organizmul tau.

3 (pagina) - Consultatii_si_progr_13362.jpg


>> PACHETELE DE SERVICII SUPERFIT


Iti oferim aceste pachete de servicii pentru ca tu sa ai cele mai bune rezultate.

Observatiile noastre, confirmate si de catre studii stiintifice, au arata ca problemele legate de alimentatie se rezolva intr-un procent semnificativ mai mare atunci cand pacientii intra intr-un program de monitorizare coordonat medical, ce se intinde pe o durata suficient de lunga, incat sa se poata obtine o ameliorare reala a stilului de viata.

Pornind de la aceasta idee am conceput programele Superfit, care au o rata de succes incomparabil mai mare decat abordarea clasica, in care pacientul primeste o dieta oarecare... si atat.

Programul de evaluare si monitorizare are rolul sa iti mentina motivatia si sa iti ofere permanent informatii si solutii, adaptate nevoilor tale.

Mai mult decat atat, pachetele de servicii au avantajul unor preturi preturi mult mai mici decat daca ai opta doar pentru serviciile de baza (consultatie de evaluare + dosar).

Programele SUPERFIT NUTRITIE includ programe personalizate de nutritie sportiva, scadere sau crestere in greutate si abonamente cu consultatii de nutritie, cu o frecventa de o consultatie la 2 saptamani (in cazul programelor de scadere in greutate) sau la 1-2 luni (pentru crestere in greutate si nutritie sportiva).

Pretul unui pachet se calculeaza insumand pretul dosarului cu cel al consultatiilor de evaluare (4, 6, 8 sau 10) , iar la suma rezultata vor fi aplicate reduceri semnificative. 

Ne dorim pacienti multumiti si cu rezultate bune. Trebuie sa fi constient de la bun inceput ca nu detinem metode miraculoase, ci unele validate stiintific. Rezultatele depind in cea mai mare masura de gradul tau de implicare, de motivatie, de perseverenta, de seriozitatea de care vei da dovada. Metodele noastre sunt eficiente, insa exista un mic "secret" pentru a functiona - sa le aplici asa cum trebuie! Vom fi alaturi de tine permanent, insa daca nu doresti cu adevarat sa te implici, atunci e de preferat sa astepti momentul cand vei fi cu adevarat pregatit!Doctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita