ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Radu Manea (culturism)

Analiza compozitiei corporale este esentiala atunci cand practici un sport cum este culturismul, in care trebuie sa stii foarte exact cata grasime ai. Vizualizarea stratului de grasime m-a ajutat sa fac modificari in antrenament si alimentatie, incat sa pot ajunge in punctul in care imi doream.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Despre Superfit

Despre Superfit

Centrul Superfit s-a nÄscut din dragoste pentru performanÈÄ!

Ne plac oamenii care vor sÄ-Èi cunoascÄ potenÈialul, sÄ-Èi îmbunÄtÄÈeascÄ performanÈele Èi Èi sÄ-Èi atingÄ limitele.

Fie cÄ vorbim de oameni obiÈnuiÈi, care fac trecerea de la un stil de viaÈÄ sedentar la unul activ, fie cÄ este vorba de sportivi de înaltÄ performanÈÄ, care Èintesc cÄtre cele mai importante podiumuri, studiul fiziologiei oferÄ o abordare ÈtiinÈificÄ, documentatÄ Èi argumentatÄ, care creÈte semnificativ Èansele de a porni pe drumul corect Èi eficient cÄtre rezultate.

DeÈinem un laborator dotat cu tehnologie de ultimÄ orÄ, cu ajutorul cÄruia te putem ajuta sÄ Ã®Èi testezi nivelul de performanÈÄ fizicÄ, pentru ca apoi sÄ Ã®Èi putem oferi consultanÈa de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

La Superfit am adunat o echipÄ care îÈi oferÄ consiliere complexÄ, multidisciplinarÄ, acoperind toate aspectele ce contribuie la obÈinerea performanÈelor.

Echipa de bazÄ este alcÄtuitÄ din nutriÈionist Èi psihologi, iar colaboratorii noÈtri acoperÄ o gamÄ largÄ de servicii în zona de antrenament Èi sÄnÄtate.

Vino cu încredere la Centrul Superfit Èi vei gÄsi specialiÈti dornici sÄ te susÈinÄ Ã®n drumul tÄu cÄtre descoperirea potenÈialului Èi atingerea performanÈelor!


Echipa Superfit


1 (pagina) - Despre_Superfit_19456.jpgDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita