ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Radu Manea (culturism)

Analiza compozitiei corporale este esentiala atunci cand practici un sport cum este culturismul, in care trebuie sa stii foarte exact cata grasime ai. Vizualizarea stratului de grasime m-a ajutat sa fac modificari in antrenament si alimentatie, incat sa pot ajunge in punctul in care imi doream.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Despre Superfit

Despre Superfit

Centrul Superfit s-a născut din dragoste pentru performanță!

Ne plac oamenii care vor să-și cunoască potențialul, să-și îmbunătățească performanțele și și să-și atingă limitele.

Fie că vorbim de oameni obișnuiți, care fac trecerea de la un stil de viață sedentar la unul activ, fie că este vorba de sportivi de înaltă performanță, care țintesc către cele mai importante podiumuri, studiul fiziologiei oferă o abordare științifică, documentată și argumentată, care crește semnificativ șansele de a porni pe drumul corect și eficient către rezultate.

Deținem un laborator dotat cu tehnologie de ultimă oră, cu ajutorul căruia te putem ajuta să îți testezi nivelul de performanță fizică, pentru ca apoi să îți putem oferi consultanța de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

La Superfit am adunat o echipă care îți oferă consiliere complexă, multidisciplinară, acoperind toate aspectele ce contribuie la obținerea performanțelor.

Echipa de bază este alcătuită din nutriționist și psihologi, iar colaboratorii noștri acoperă o gamă largă de servicii în zona de antrenament și sănătate.

Vino cu încredere la Centrul Superfit și vei găsi specialiști dornici să te susțină în drumul tău către descoperirea potențialului și atingerea performanțelor!


Echipa Superfit


1 (pagina) - Despre_Superfit_19456.jpgDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita