ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Specialistii Superfit » Dr. ALICE STEFU, specialist homeopatie

Dr. ALICE STEFU, specialist homeopatie

1 (pagina) - Dr_ALICE_STEFU_speci_97672.jpgMedic specialist Medicina de Familie

Competente
- Homeopatie
- Apiterapie - Fitoterapie - Aromoterapie
- Acupunctura
- Medicina Ayurvedica

In 1999 am sustinut examenul de licenta in Medicina Generala la Universitatea "Carol Davila" Bucuresti. Stagiara fiind la Spitalul de Boli Infectioase "Matei Bals" si apoi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca parcurg o perioada de cautari medicale si astfel vin in contact pentru prima data cu Homeopatia. Urmez cursurile postuniversitare de Homeopatie pe durata carora imi completez pregatirea practica in domeniu ca medic homeopat debutant la Fundatia Similimum Bucuresti.

In 2000 si 2002 am avut fericita ocazie de a participa la Seminariile profesorului Georges Vithoulkas in Bucuresti. Aceasta experienta mi-a deschis adevarata perspectiva catre Homeopatia Clasica si astfel timp de patru ani am urmat cursurile Academiei Internationale de Homeopatie Clasica din Alonissos Grecia - coordonata de profesorul G. Vithoulkas (varianta video).

Mi-am terminat rezidentiatul devenind medic specialist in Medicina de Familie.

Acupunctura, Apifitoterapia si Medicina Ayurvedica sunt competente care mi-au largit cunostintele intarindu-mi credinta tratarii omului in maniera holistica, abordand pacientul conform triadei Minte - TrupĀ - Suflet.

Profesori deosebiti ca: prof. G. Vithoulkas (Grecia), dr. Russel Malcom (Anglia), dr. doc. Ghe. Bungetzianu (Romania), dr. Alfons Geukens (Belgia), dr. Frederik Schroyens (Belgia), dr. Tinus Smits (Olanda), dr. Ioan Teleianu (Romania), dr. Didier Grandgeorge (Franta), dr. P.S.Krishnamurty (India), dr. Gabriel Campuzano Pina (Mexic), dr. Stefan Kohlrausch (Germania) mi-au daruit prin seminariile lor, an de an, noi informatii despre homeopatie prin cele mai recente studii in acest domeniu.

Acum pun in slujba pacientilor toate aceste cunostinte, parcurgand impreuna odiseea vindecarii si echilibrarii fiecaruia in parte. Mentin un contact permanent cu pacientii mei incercand sa-i ajut sa inteleaga pasii tratamentului si trairile care apar pe parcursul acestuia. Aduc multumiri pacientilor mei deoarece prin ei am parte in fiecare zi de noi provocari, care ma desavarsesc ca om, medic si terapeut, confirmandu-mi vocatia.

Tel: 0722 376 625
Email: alice_stefu@yahoo.comDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita