ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Radu Manea (culturism)

Analiza compozitiei corporale este esentiala atunci cand practici un sport cum este culturismul, in care trebuie sa stii foarte exact cata grasime ai. Vizualizarea stratului de grasime m-a ajutat sa fac modificari in antrenament si alimentatie, incat sa pot ajunge in punctul in care imi doream.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Servicii » Nutritionist Bun

Nutritionist Bun

nutritionist_bun_bucuresti_superfit

Intrebare: De cati nutritionisti e nevoie ca sa slabesti?

Raspuns: De un nutritionist, dar un Nutritionist Bun!

Desi poate suna ca un banc, de fapt aceasta este realitatea.

Nu ai nevoie de 30 de nutritionisti (dintre care 25 sunt medici rezidenti, eventual de alta specialitate...), nu ai nevoie de asa-zisi "consultanti de nutritie" care in realitate nu au nicio pregatire in nutritie si in niciun caz de diete de slabire luate de pe net.

Tot ce ai nevoie este un nutritionist bun, cu experienta, cu rabdare si metoda de slabire fundamentata stiintific si verificata pe mii de pacienti inaintea ta.

Iti recomandam sa apelezi la serviciile Centrului de nutritie Superfit, pentru ca avem pentru tine exact ce iti trebuie!

Vei fi castigator in lupta cu kilogramele!

Programeaza-te acum!Doctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita