ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Radu Manea (culturism)

Analiza compozitiei corporale este esentiala atunci cand practici un sport cum este culturismul, in care trebuie sa stii foarte exact cata grasime ai. Vizualizarea stratului de grasime m-a ajutat sa fac modificari in antrenament si alimentatie, incat sa pot ajunge in punctul in care imi doream.


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Servicii » Nutritionist Bun

Nutritionist Bun

nutritionist_bun_bucuresti_superfit

Intrebare: De cati nutritionisti e nevoie ca sa slabesti?

Raspuns: De un nutritionist, dar un Nutritionist Bun!

Desi poate suna ca un banc, de fapt aceasta este realitatea.

Nu ai nevoie de 30 de nutritionisti (dintre care 25 sunt medici rezidenti, eventual de alta specialitate...), nu ai nevoie de asa-zisi "consultanti de nutritie" care in realitate nu au nicio pregatire in nutritie si in niciun caz de diete de slabire luate de pe net.

Tot ce ai nevoie este un nutritionist bun, cu experienta, cu rabdare si metoda de slabire fundamentata stiintific si verificata pe mii de pacienti inaintea ta.

Iti recomandam sa apelezi la serviciile Centrului de nutritie Superfit, pentru ca avem pentru tine exact ce iti trebuie!

Vei fi castigator in lupta cu kilogramele!

Programeaza-te acum!Doctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita