ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Radu Manea (culturism)

Analiza compozitiei corporale este esentiala atunci cand practici un sport cum este culturismul, in care trebuie sa stii foarte exact cata grasime ai. Vizualizarea stratului de grasime m-a ajutat sa fac modificari in antrenament si alimentatie, incat sa pot ajunge in punctul in care imi doream.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRICe tip de exerciţiu este mai eficient în lupta cu îmbătrânirea?

Efectele procesului de îmbătrânire a organismului se propagă pană la nivel celular. Deteriorarea celulară este însă și mai severă în cazul mușchilor mai bătrâni, deoarece aceștia nu se regenerează ușor și devin mai slabi pe măsură ce mitocondriile lor (organitele celulare în care se produce energie) se reduc ca număr şi eficienţă. Conform unui studiu […]

» Îmbunătățește cofeina randamentul antrenamentului?
» S24H – 12, 24 şi 48 ore de alergare!
» Conferinta Nationala de Medicina Sportiva 2017
» Vienna City Marathon 2017

« inapoi Sunteti aici :: Preturi

Preturi

Detalii despre toate aceste servicii puteti gasi aici si aici.

> Consultatia de evaluare (prima consultatie) - 150 lei

> Dosarul pacientului - 650 lei (contine regimurile alimentare, recomandari de suplimente nutritive, program de antrenament, ghiduri de nutritie); pretul se reduce substantial atunci cand dosarul este achizitionat in cadrul unul pachet de servicii

> Consultatii de monitorizare - 175 lei

> Pachete de nutritie sportiva - sunt alcatuite din dosar + un numar de consultatii, iar la pretul total se aplica un discount

> Testare cardiometabolică nivel 1 – 120 lei      Include măsurarea metabolismului bazal (în repaus)

> Testare cardiometabolică nivel 2 – 500 lei    Include măsurarea metabolismului bazal (în repaus), consumul energetic la diverse trepte de efort, volume respiratorii, consumul de grăsimi și carbohidrați, stabilire zone de antrenament.

> Testare cardiometabolică nivel 3 – 650 lei      Include măsurarea tuturor parametrilor de la nivelul 2 plus măsurarea VO2max (recomandat sportivilor)

> Program de antrenament personalizat – 200 lei     Poate fi alcătuit doar în urma testării cardiometabolice nivel 2 sau 3

> Adipometrie cu ultrasunete - 200 lei

> Analiza optica computerizata a posturii, mersului si alergarii - 600 lei

> Consultanta psihologie sportiva - 200 lei

> Seminarii si workshopuri - preturile se stabiliesc in functie de complexitatea fiecaruia in parte

> Analiza nutritionala completa - pretul se stabileste in functie de volumul de muncaDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita