ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRIInterviu pentru revista MegaImage

Va invit sa cititi un interviu pe care l-am acordat revistei MegaImage. Daca apasati pe imagine puteti vedea interviul publicat, iar cel integral este mai jos. În secolul 21, toată lumea fuge: copil, adolescent, părinte. Câteva reguli simple pentru a încerca să contracarăm lipsa de timp pentru o masă sănătoasă…   E adevărat că devine tot mai […]

» Mentalitatea ultra. Cele opt principii fundamentale ale unui campion
» Speaker la 4 conferinte nationale
» Cum sa slabesti fara sa pierzi masa musculara
» Cum să “prăjeşti” cartofi şi alte alimente… aproape fără ulei

« inapoi Sunteti aici :: Preturi

Preturi

Detalii despre toate aceste servicii puteti gasi aici si aici.

> Consultatia de evaluare (prima consultatie) - 150 lei

> Dosarul pacientului - 650 lei (contine regimurile alimentare, recomandari de suplimente nutritive, program de antrenament, ghiduri de nutritie); pretul se reduce substantial atunci cand dosarul este achizitionat in cadrul unul pachet de servicii

> Consultatii de monitorizare - 175 lei

> Pachete de nutritie sportiva - sunt alcatuite din dosar + un numar de consultatii, iar la pretul total se aplica un discount

> Testare cardiometabolică nivel 1 – 120 lei      Include măsurarea metabolismului bazal (în repaus)

> Testare cardiometabolică nivel 2 – 500 lei    Include măsurarea metabolismului bazal (în repaus), consumul energetic la diverse trepte de efort, volume respiratorii, consumul de grăsimi și carbohidrați, stabilire zone de antrenament.

> Testare cardiometabolică nivel 3 – 650 lei      Include măsurarea tuturor parametrilor de la nivelul 2 plus măsurarea VO2max (recomandat sportivilor)

> Program de antrenament personalizat – 200 lei     Poate fi alcătuit doar în urma testării cardiometabolice nivel 2 sau 3

> Adipometrie cu ultrasunete - 200 lei

> Analiza optica computerizata a posturii, mersului si alergarii - 600 lei

> Consultanta psihologie sportiva - 200 lei

> Seminarii si workshopuri - preturile se stabiliesc in functie de complexitatea fiecaruia in parte

> Analiza nutritionala completa - pretul se stabileste in functie de volumul de muncaDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita