ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Preturi

Preturi

Detalii despre toate aceste servicii puteti gasi aici si aici.

> Consultatia de evaluare (prima consultatie) - 150 lei

> Dosarul pacientului - 650 lei (contine regimurile alimentare, recomandari de suplimente nutritive, program de antrenament, ghiduri de nutritie); pretul se reduce substantial atunci cand dosarul este achizitionat in cadrul unul pachet de servicii

> Consultatii de monitorizare - 175 lei

> Pachete de nutritie sportiva - sunt alcatuite din dosar + un numar de consultatii, iar la pretul total se aplica un discount

> Testare cardiometabolicÄ nivel 1 â 120 lei      Include mÄsurarea metabolismului bazal (în repaus)

> Testare cardiometabolicÄ nivel 2 â 500 lei    Include mÄsurarea metabolismului bazal (în repaus), consumul energetic la diverse trepte de efort, volume respiratorii, consumul de grÄsimi Èi carbohidraÈi, stabilire zone de antrenament.

> Testare cardiometabolicÄ nivel 3 â 650 lei      Include mÄsurarea tuturor parametrilor de la nivelul 2 plus mÄsurarea VO2max (recomandat sportivilor)

> Program de antrenament personalizat â 200 lei     Poate fi alcÄtuit doar în urma testÄrii cardiometabolice nivel 2 sau 3

> Adipometrie cu ultrasunete - 200 lei

> Analiza optica computerizata a posturii, mersului si alergarii - 600 lei

> Consultanta psihologie sportiva - 200 lei

> Seminarii si workshopuri - preturile se stabiliesc in functie de complexitatea fiecaruia in parte

> Analiza nutritionala completa - pretul se stabileste in functie de volumul de muncaDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita