ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Specialistii Superfit » MANUELA TIRON, psiholog

MANUELA TIRON, psihologNumele meu este Manuela Tiron si inainte de orice sunt o persoana care si-a dedicat o mare parte din timpul sau cunoasterii mecanismelor si misterelor care ne conduc prin viata, de la neurobiologic, trecand prin psihologic, social si spiritual.

In prezent lucrez ca psihoterapeut, calitate in care acord consultatii individuale, conduc grupuri de psihoterapie si de optimizare personala, iar pentru organizatii ofer consultanta si training vizand ameliorarea relationarii sub diversele ei fatete.

In materie de alimentatie, consider ca acesta este un teren pe care se joaca deseori mize de natura psihologica si sociala. Stilul de viata, respectul de sine, relatiile sanatoase sau gesturile compensatorii, pofta de viata sau absenta ei fac parte din "hrana" noastra afectiva. Iar felul in care ne "hranim" afectiv si spiritual se reflecta in forma pe care corpul nostru o ia.

Formarea mea de baza este cea de psiholog, iar ulterior m-am format ca psihoterapeut in cadrul Institutului Roman de Psihodrama clasica. Din 2009 imi continui formarea profesionala urmand cursurile de Sociodrama in metoda Ron Wiener.

In practica zilnica folosesc si experienta pe care am acumulat-o prin workshopuri formative ca:

  • Somato-terapii cu psihoterapeuti formatori ai Scolii Europene de Psihoterapie Socio- si Somato- Analitica (Strasbourg)
  • Analiza tranzactionala, gestalt-terapie si programare neorolingvistica cu Andre Moreau
  • Coaching managerial si organizational cu Jerome Chidharom
  • Modelul Process Communication Management, în care sunt practiciana
  • Brainspotting cu Mario Salvador (Spania) in cadrul Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala


In rest, admir natura, imi plac oamenii si povestile lor si tind spre simplitate.

www.manuelatiron.roDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita