ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Specialistii Superfit » Dr. RALUCA EREMIA, dermatolog

Dr. RALUCA EREMIA, dermatolog

Dr_Raluca_Eremia_72777.jpgSunt Raluca Eremia, am 35 de ani si sunt medic specialist dermato-venerolog.


Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila"- Bucuresti.


Am competente in laser terapie,dermatologie pediatrica, dermatoscopie, dermato - cosmetologie, chirurgie dermatologica.


Am participat la conferinte nationale si europene de dermato-venerologie, la conferinte nationale de dermatologie cosmetica si chirurgicala si la diferite workshop-uri: de dermatoscopie, tehnici combinate de reintinerire (peeling chimic, injectare de toxina botulinica si substante de umplere), scleroterapie, mezoterapie, radiochirurgie, la cursul postuniversitar de Dermatologie Chirurgicala si Cosmetica, desfasurat la UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca.


Sunt membru al Societatii Romane de Dermatologie, al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala.


Ma puteti gasi la MEDIDERM, un cabinet medical de dermatologie care pune la dispozitia pacientilor servicii medicale de inalta calitate. Aici utilizam echipamente moderne de tratament si avem propriul nostru laborator de analize medicale.


In cadrul cabinetului ofer urmatoarele servicii:

- consultatii si tratamente pentru afectiunile pielii, parului si unghiilor (acnee, alopecie, eczeme, urticarie, micoze si alte infectii cutanate, psoriasis, tumori cutanate, unghii incarnate)

-consultatii si tratamente pentru bolile cu transmitere sexuala (sifilis, gonoree, uretrite nespecifice, balanite, candidoze, vegetatii veneriene, herpes genital)

-dermatoscopie-supravegherea nevilor (alunitelor)

-electrocauterizare si vaporizare laser papiloame, veruci, condiloame, angioame, stelute vasculare, xantelasme, durioane (bataturi)

-peeling chimic

-interventii cirurgicale (unghii incarnate, chiste, fibroame, nevi)


Puteti afla mai multe despre serviciile oferite vizitand site-ul nostru www.mediderm.ro

 Doctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita