ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Specialistii Superfit » Dr. SERBAN DAMIAN, specialist nutritie sportiva

Dr. SERBAN DAMIAN, specialist nutritie sportiva


2 (pagina) - Dr_SERBAN_DAMIAN_nut_6773.jpgSunt Serban Damian, am 40 de ani si sunt medic specialist in medicina de familie cu drept de libera practica, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti, membru al Colegiului Medicilor din Bucuresti.

Sunt specialist in nutritie sportiva - mi-am facut specializarea in acest domeniu intr-un program international organizat de catre Comitetul Olimpic International, dedicat medicilor, si condus de catre specialisti in nutritie din cele mai mari universitati ale lumii. Pana in pezent, sunt singurul medic din Romania care a urmat acest program.

In anul 2014 am infiintat in Bucuresti un laborator modern de testare a performantelor fizice: analiza cardiometabolica, analiza compozitiei corporale cu ultrasunete, analiza mersului si alergarii.

Incepand din anul 2013 realizez emisiunea de nutritie sportiva âSuperfitâ la Radio Sport  Total FM.

De asemenea, sunt consultant de specialitate (fitness, nutritie, medicina) si redactor (senior colaborator) la prestigioasa revista Men's Health, cu care colaborez inca de la aparitia ei in presa romaneasca.

O lunga perioada (1995-2007) am fost redactor la revista "Culturism, fitness & fight", unde am publicat numeroase articole pe teme de culturism, nutritie, fitness, suplimente nutritive, probleme medicale.

In 1999 am obtinut carnetul de instructor de culturism si fitness, urmand cursurile organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness. In perioada 2002 - 2007 am desfasurat activitate de consultanta pe internet in domeniile mentionate, iar intre 2003 - 2005 am sustinut rubrica de medicina sportiva in cadrul emisiunii Topsport la TVR 2.

In decembrie 2003 am publicat volumul Stretching, secretul flexibilitatii la Editura Corint. Am tradus Harrison. Manual de medicina, editia 15, care a aparut la Editura Stiintelor Medicale.


In anul 2006 am publicat volumului Superfit. Esentialul in fitness si culturism, o carte la care am lucrat trei ani si care aduna cele mai importante informatii din nutritie, antrenament (de forta si cardio), slabire, suplimente nutritive si steroizi anabolizanti. Iti recomand sa o citesti, indiferent daca esti sportiv de performanta sau amator.

Sunt maseur profesionist cu pregatire in masaj clasic (suedez), masaj shiatsu si stretching. Am fost managerul Clinicii Corpores Medical, unde am sustinut cursuri de masaj clasic si shiatsu si am facut consultanta pe probleme de nutritie. De asemenea, am sustinut cursuri postuniversitare de shiatsu si stretching asistat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport (sectia kinetoterapie), tehnici pe care le-am promovat in presa si la diverse congrese.

De-a lungul anilor am asigurat consultanta de specialitate pentru numeroase persoane care mi-au solicitat sprijinul, incepand cu oameni obisnuiti si pana la sportivi de performanta, vedete, oameni de afaceri. Impreuna cu revista Men's Health am coordonat patru editii ale concursului "Da jos burta!", finalizate cu rezultate dintre cele mai bune. De asemenea, am facut parte din juriul celei de-a doua editii a concursului "Poftiti la slabit" , organizat de ProTV in cadrul emisiunii "Ce se intampla, doctore?"

In prezent colaborez cu emisiunea "Ce se intampla, doctore?" (ProTV) , dar si cu alte televiziuni - Antena1, Antena3, KanalD, B1TV, DigiTv, Senso, TVR. Puteti vedea o parte din inregistrari pe canalul meu YouTube.

In anul 2007 am infiintat firma Superfit Expert prin intermediul careia acord consultanta nutritionala (scadere/crestere in greutate, ameliorarea performantelor sportive, recomandarea suplimentelor nutritive) si de antrenament, atat publicului larg, cat si companiilor private, sportivilor de performanta, echipelor sportive, loturilor nationale si olimpice.

In 2004 am lansat siteul www.doctor.info.ro, care s-a impus ca una dintre cele mai importante surse de informatii despre sanatate si sport.

In 2008 am lansat primul site romanesc dedicat nutritiei sportive - www.nutritiesportiva.ro

Sunt alergator de maraton si am participat la o multime de concursuri de alergare pe distante lungi. In 2008 am pus bazele Ro Club Maraton, primul club de alergare din Romania. In prezent sunt presedintele acestui club, care a devenit cel mai mare din Romania.

Viziteaza si blogul meu www.nutritionist.info.ro

Sunt deschis oricaror colaborari sau schimburi de idei cu persoane sau asociatii care au preocupari comune cu ale mele (exclus retele MLM).

nutritionist bun nutritionist bucurestiDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita