ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Aurelia T. (atletism)

Am fost foarte incantata sa descopar ca exista si in Romania posibilitatea de a face o analiza complexa a mersului si alergarii. Ma accidentam destul de frecvent si nu stiam de se intampla acest lucru. Aceasta analiza mi-a aratat faptul ca nu foloseam pantofii de alergare adecvati.


Vlad Tincu (fotbal)

Este un lucru foarte bun ca noi sportivii avem acces la laboratoare private pentru testarea performantelor fizice. In ziua de azi nu poti face sport de performanta fara ajutorul specialistilor si a echipamentelor moderne.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRICe tip de exerciţiu este mai eficient în lupta cu îmbătrânirea?

Efectele procesului de îmbătrânire a organismului se propagă pană la nivel celular. Deteriorarea celulară este însă și mai severă în cazul mușchilor mai bătrâni, deoarece aceștia nu se regenerează ușor și devin mai slabi pe măsură ce mitocondriile lor (organitele celulare în care se produce energie) se reduc ca număr şi eficienţă. Conform unui studiu […]

» Îmbunătățește cofeina randamentul antrenamentului?
» S24H – 12, 24 şi 48 ore de alergare!
» Conferinta Nationala de Medicina Sportiva 2017
» Vienna City Marathon 2017

« inapoi Sunteti aici :: Servicii

ServiciiCentrul de nutritie Superfit va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii dedicate sportivilor amatori si de performanta:


>> NUTRITIE SPORTIVA

Consultanta nutritionala presupune alcatuirea de regimuri alimentare personalizate pentru imbunatatirea perfomantelor fizice si sportive, pentru scadere sau crestere in greutate si rezolvarea diverselor probleme medicale.

Regimurile sunt alcatuite pe baza analizei complete a factorilor predispozanti si determinanti, consult medical, determinarea greutatii ideale, a necesarului caloric si a procentului de grasime, evaluare nutritionala, urmarirea evolutiei pe termen lung


>> NUTRITIE CLINICA GENERALA - servicii dedicate persoanelor care nu fac sport amator sau de performanta


>> INVESTIGATII FIZIOLOGICE SPECIALE PENTRU SPORTIVI AMATORI SI DE PERFORMANTA

        - Testare cardiometabolica - analiza complexa a metabolismului

         - Analiza compozitiei corporale cu ultrasunete - adipometrie si stratigrafie cu echipament ecografic

         - Analiza optica computerizata a posturii, mersului si alergarii


>> PSIHOLOGIE SPORTIVA


>> SEMINARII SI WORKSHOPURI DE NUTRITIE SPORTIVA


>> ANALIZE MEDICALE (prin partenerul Cris Medical)


>> ANALIZA NUTRITIONALA COMPLETA - serviciu dedicat pacientilor, sportivilor amatori si de performanta, restaurantelor, gradinitelor, scolilor


>> Catering dedicat persoanelor care necesita alimentatie speciala (scadere/crestere in greutate, dietoterapie) - prin partenerul www.livramsanatate.ro1 (pagina) - Servicii_11675.jpgDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita