ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale.
Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Cuvinte de la pacienti


Emil C. (atletism)

Testarea cardiometabolica m-a ajutat sa aflu o serie de parametrii importanti ai organismului meu, dintre care cel mai important este VO2max. Pe baza acestei testari am primit un program de antrenament conceput special pentru mine, cu ajutorul caruia mi-am imbunatatit semnificativ timpii la alergare.


Pascu Alex (ciclism)

Atunci cand ajungi sa iti cunosti organismul, poti sa ii ceri mai mult, fara sa risti sa te supraantrenezi. Analizele fiziologice sunt esentiale in pregatirea unui sportiv de performanta.


Radu Manea (culturism)

Analiza compozitiei corporale este esentiala atunci cand practici un sport cum este culturismul, in care trebuie sa stii foarte exact cata grasime ai. Vizualizarea stratului de grasime m-a ajutat sa fac modificari in antrenament si alimentatie, incat sa pot ajunge in punctul in care imi doream.


Mergi in sectiunea de nutritie Superfit


Google+
STIRI
« inapoi Sunteti aici :: Servicii

ServiciiCentrul de nutritie Superfit va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii dedicate sportivilor amatori si de performanta:


>> NUTRITIE SPORTIVA

Consultanta nutritionala presupune alcatuirea de regimuri alimentare personalizate pentru imbunatatirea perfomantelor fizice si sportive, pentru scadere sau crestere in greutate si rezolvarea diverselor probleme medicale.

Regimurile sunt alcatuite pe baza analizei complete a factorilor predispozanti si determinanti, consult medical, determinarea greutatii ideale, a necesarului caloric si a procentului de grasime, evaluare nutritionala, urmarirea evolutiei pe termen lung


>> NUTRITIE CLINICA GENERALA - servicii dedicate persoanelor care nu fac sport amator sau de performanta


>> INVESTIGATII FIZIOLOGICE SPECIALE PENTRU SPORTIVI AMATORI SI DE PERFORMANTA

        - Testare cardiometabolica - analiza complexa a metabolismului

         - Analiza compozitiei corporale cu ultrasunete - adipometrie si stratigrafie cu echipament ecografic

         - Analiza optica computerizata a posturii, mersului si alergarii


>> PSIHOLOGIE SPORTIVA


>> SEMINARII SI WORKSHOPURI DE NUTRITIE SPORTIVA


>> ANALIZE MEDICALE (prin partenerul Cris Medical)


>> ANALIZA NUTRITIONALA COMPLETA - serviciu dedicat pacientilor, sportivilor amatori si de performanta, restaurantelor, gradinitelor, scolilor


>> Catering dedicat persoanelor care necesita alimentatie speciala (scadere/crestere in greutate, dietoterapie) - prin partenerul www.livramsanatate.ro1 (pagina) - Servicii_11675.jpgDoctor.info.ro
Slabire.info.ro
Maraton.info.ro
Nutritie Sportiva Produse naturiste si suplimente Sala Bucuresti
Arca Life
Berry_Fitness_Spa
Nutrivita